Inbraakpreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij inbraakpreventie maken dieven geen kans. Wij analyseren het gebouw, leggen de zwakke punten bloot en zorgen voor extra bescherming. Dat kunnen anti-inbraak sloten zijn, maar evengoed camerabewaking. Onze inbraakpreventie is trouwens niet alleen voor particulieren geschikt. Ook ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Sloten vervangen

Wil je oude sloten vervangen door een veiliger model? Dan ben je bij Kinglocks aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met de plaatsing van veiligheidssloten in en rond woningen. Of het nu gaat om de voordeur, achterdeur, garagedeur of een poort: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Toegangs controle

Een goede beveiliging begint bij een strikte toegangscontrole. Met behulp van onze geavanceerde toegangssystemen bepaal je zelf wie een bepaalde ruimte mag betreden. Dat kan op verschillende manieren: via een codeklavier, badge of vingerafdruk. In combinatie met onze hoogwaardige sloten is dit de perfecte manier om je bezittingen te beschermen.

Auto openen zonder schade

Stel: je bent jouw autosleutels kwijt en geraakt niet meer in de wagen. Wat nu gedaan? Maak je geen zorgen, want een autodeur openen zonder sleutel is een van onze specialiteiten. Het is een 100% schadevrije oplossing. Bovendien zijn wij snel ter plaatse en 24/7 beschikbaar.

Kluizen

Een kluis kopen is een interessante investering. Het is de perfecte manier om waardevolle spullen, zoals juwelen en documenten, te beschermen tegen inbrekers. In ons assortiment zitten verschillende modellen. Zowel voor lichte kluisjes en zware brandkasten kan je bij ons terecht. Ze voldoen allemaal aan de strengste internationale normen, zodat je ’s nachts op beide oren kan slapen.

Camerasysteem

Houd je woning of kantoor in de gaten met een camerasysteem. Camerabewaking schrikt niet alleen dieven af, maar biedt ook real-time monitoring van probleemsituaties. Wij bieden zowel bekabelde als draadloze oplossingen aan voor binnen en buiten. Er is iets voor ieders budget. Wie een camerasysteem wil kopen, moet dus echt niet verder zoeken!

Inbraakpreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij inbraakpreventie maken dieven geen kans.

Slotenservice

Wij hebben vele jaren ervaring met de plaatsing van veiligheidssloten in en rond woningen.

Camerasysteem

Wij bieden zowel bekabelde als draadloze oplossingen aan voor binnen en buiten.